Over ons

Sinds 2007 zijn wij gevestigd in Rotterdam en richten wij ons zowel op de particuliere als de zakelijke markt.

4Alltickets is gespecialiseerd in het aanbieden van tickets voor 'uitverkochte' en populaire (sport)evenementen en concerten en tickets voor premium plaatsen die doorgaans moeilijk te verkrijgen zijn. Zo proberen wij u de mogelijkheid te geven die tickets te bemachtigen voor u favoriete concert, sportwedstrijd of andere voor u interessante evenementen.

Door de opgebouwde contacten die zich uitbreiden in heel Europa en klanten vanuit de hele wereld, is 4Alltickets een betrouwbare plaats om uw tickets te kopen.

Hoe werken wij:
4Alltickets is een private onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in het verkopen van tickets voor 'uitverkochte' en populaire evenementen en premium hard-to-get tickets die u de mogelijkheid geven te genieten van een heerlijke avond uit. 4Alltickets is op geen enkele manier geassocieerd met officiële verkooppunten of organisatoren van de betreffende evenementen.

Tickets worden verkregen door 4Alltickets via zijn uitgebreide netwerk van contacten. De prijs van de tickets aangegeven op de website reflecteren dan ook de kosten, tijd en moeite om de door u gewenste tickets te kunnen bemachtigen. Kenmerkend is dat de prijs van de tickets de waarde aangegeven op het ticket overschrijdt. Prijs komt tot stand door de marktwerking van vraag en aanbod; prijzen kunnen dus fluctueren.

4Alltickets biedt door zijn snelle afhandeling en service u de mogelijkheid om de laatst beschikbare tickets te verkrijgen. U kunt de tickets online bestellen, wat betekent dat u geen uren in de rij hoeft te staan, maanden op een wachtlijst of torenhoge kosten moet maken aan de telefoon. Kortom een groot gemak dat wij aan onze klanten willen brengen.

4Alltickets
Oostzeedijk 322
3063 CC Rotterdam
Nederland

Tel:+31 (0)10 280 75 11

KvK nr. : 24408330
BTW nr. : NL817510370B01

Bankdetails:
Bank: Rabobank
Rekeningnummer: 1286.43.013
IBAN: NL32 RABO 0128 6430 13
BIC: RABONL2U
(0)