Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers Kaarten

Met een groot aantal van hun singles langere tijd bovenaan in de hitlijsten, is het niet raar dat de Red Hot Chili Peppers erin geslaagd zijn succesvol te blijven in de muziekscene. Deze Amerikaanse alternative rockband is regelmatig op tour maar elke Red Hot Chili Peppers liefhebber kan je vertellen hoe lastig het is aan tickets voor een concert van de band te komen. Red Hot Chili Peppers kaarten verkopen ontzettend snel. Als je je dus liever niet in de lange rijen waagt om plaatsen te boeken voor het volgende Red Hot Chili Peppers concert, dan is het aan te raden dat je gebruik maakt van de services van de 4Alltickets. Volg de aanwijzingen op de site en de 4Alltickets bezorgt je bestelling bij je thuis!

Tickets Red Hot Chili Peppers Tour

Tickets voor een komend Red Hot Chili Peppers concert zouden wel eens moeilijk te krijgen kunnen zijn. Red Hot Chili Peppers is een van de meest prominente rock acts in de internationale rockscene vandaag de dag en de band heeft zich geliefd gemaakt bij concertgangers in de Verenigde Staten en de rest van de wereld. Al sinds de band werd opgericht in 1983 zouden fans een moord willen doen voor kaarten voor het komende Red Hot Chili Peppers concert om met de band mee te kunnen zingen op Under The Bridge en Scar Tissue. Gelukkig is er nu de 4Alltickets die je de kans geeft gemakkelijk aan Red Hot Chili Peppers kaartjes te komen. Het enige dat je hoeft te doen is een bestelling plaatsen met jouw keuze aan Red Hot Chili Peppers kaartjes en de 4Alltickets doet de rest. In 2013 nog stonden de Red Hot Chili Peppers met hun I'm With You Tour in het Goffertpark in Nijmegen

Kaartjes Red Hot Chili Peppers

De Amerikaanse rock act Red Hot Chili Peppers werd opgericht in 1983. De bandleden Anthony Kiedis, John Frusciante, Flea en Chad Smith hebben de Red Hot Chili Peppers gemaakt tot een van de grootste rockbands van dit ogenblik. Hun naar henzelf vernoemde debuutalbum uit 1984 verkocht zo’n 300.000 exemplaren. Na drie meer en minder succesvolle opvolgers had de band opnieuw een grote hit met Blood Sugar Sex Magik uit 1991. Het album haalde zevenvoudig platina en verkocht niet alleen meer dan 12 miljoen exemplaren maar maakte de Red Hot Chili Peppers tours de meeste bezochte uit die periode. Sindsdien haalden al hun albums platina. De topper, met 15 miljoen verkochte exemplaren, was Californication uit 1999. Hun meest recente album Stadium Arcadium uit 2006 won een Grammy en haalde de bovenste plaats in de meeste muzieklijsten overal ter wereld. Red Hot Chili Peppers tickets staan erom bekend dat ze de beste live shows zijn van dit moment.

Red Hot Chili Peppers
Lees meer
(0)