AC/DC Tour

AC/DC Kaarten

Het is geenszins verbazingwekkend dat de AC/DC concerten zo snel uitverkocht raken. Hun recente album Black Ice verkocht als een razende Roeland, dus dat belooft wat voor de aanstaande wereldtournee van AC/DC. Na 8 jaar radiostilte zijn de mannen weer terug, en hoe! De band klinkt als herboren! De gitaar-rifs zijn weer vet en strak als voorheen en in de strot van Brian Johnson is blijkbaar de olie ververst! Na langdurig crowdsurfen is het ons gelukt AC/DC kaarten te bemachtigen voor de gehele AC/DC 2021 tour! Stap in de Rock 'N Roll Train met AC/DC en bestel uw AC/DC tickets hier! 4Alltickets zorgt er niet alleen voor dat u straks vooraan staat bij het volgende AC/DC concert, maar ook dat u dat voor elkaar krijgt zonder extra inspanning. Bemachtig uw AC/DC kaartjes nu bij 4Alltickets! Leef u uit met de pioniers van Down Under, Smash N Grab nu die officiële AC/DC tickets!

Tickets AC/DC

Traditiegetrouw zijn AC/DC concerten ver van tevoren uitverkocht. 4Alltickets biedt u een helpende hand! Hardrock band AC/DC is sinds het jaar 1973 de vaandeldrager van de hardrock. Deze Australische band kwam in de professionele muziekindustrie terecht met het 1984 debuutalbum High Voltage. AC/DC heeft sindsdien als een van de meest rauwe hardrockbands waanzinnig succes verkregen. De enige manier om AC/DC echt te beleven is om ze live te zien! AC/DC tickets zijn uiterst populair bij rockfans, want de band staat erom bekend geweldige live concerten neer te zetten. Als u een AC/DC fan bent, weet u dat u AC/DC kaarten zo vroeg mogelijk moet kopen. Hun aankomende tournee zal een absolute knaller worden, zeker na het succes van Black Ice! Is AC/DC uw Rock N Roll Dream? Maak deze droom dan nu realiteit en reserveer hier uw AC/DC kaartjes!

Kaarten AC/DC Tour

De Australische band AC/DC, met hun High Voltage rock ’n' roll geluid, wordt door velen als de pioniers van de heavy metal muziek gezien. Het debuutalbum High Voltage maakte hen in eigen land een begrip. De band werd een grote internationale hit in 1976 en bewees dat het voor AC/DC totaal geen Long Way to the Top was. Sindsdien had de band zijn ups en downs met onder meer het vroegtijdige overleden van de zanger Bon Scott. Gelukkig hield de band vol en behoort het nu tot een van de grootste bands van de geschiedenis. Spring op de Highway to Hell met de bandleden en hun miljoenen fans bij de aankomende AC/DC tour. Tijdens de Black Ice Tour zal AC/DC weer naar Europa komen, waarbij het dak er zeker weer afgaat tijdens hun live concerten! Mis het niet en bestel uw AC/DC kaarten nu!

AC/DC Tour
Lees meer
(0)