Into The Great Wide Open Festival

Into The Great Wide Open Kaarten

De stilte op Vlieland wordt in september tijdelijk doorbroken. Het Into The Great Wide Open Festival staat namelijk op het programma. Into The Great Wide Open is een initiatief van een stel muziekliefhebbers die allemaal een plek in hun hart hebben ingeruimd voor Vlieland. Into The Great Wide Open wordt een popfestival waar nog lang over nagepraat zal worden. Alle goede dingen des levens krijgen in een plekje tussen de duinen van Stortemelk. Into The Great Wide Open zal naast verrassende bands ook film, theater en moderne kunst op het programma hebben. Bestel nu uw Into The Great Wide Open tickets en vier de nazomer op De Wadden! Zie enkele van de beste Nederlandse en buitenlandse artiesten van dit moment live in actie. Kampeer op het eiland en verken het Into The Great Wide Open Festival op uw gemak!

Tickets Into The Great Wide Open Festival

Eindelijk iets nieuws onder de zon! Into The Great Wide Open gaat een groot feest worden. Het is de derde keer dat dit festival georganiseerd wordt. Het is dan ook verbazingwekkend dat de Into The Great Wide Open line-up zo sterk is! Dit kunt u niet missen, reserveer hier uw Into The Great Wide Open kaartjes en u bent erbij! Laat uw horizon verbreden op Into The Great Wide Open! Vlieland zal 3 dagen lang op z’n kop gezet worden. De sterke programmering voorspelt echter een ware stormloop op de beschikbare tickets. Into The Great Wide Open Festival kaarten kunt u dan ook maar beter zo snel mogelijk bestellen! Aarzel niet langer en reserveer de officiële kaartjes nu binnen enkele muisklikken op 4Alltickets!

Kaartjes Into The Great Wide Open Vlieland

Het uw Into The Great Wide Open Festival op Vlieland viert het goede leven. Geniet van het prachtige duinlandschap, verrassende bands en een oergezellige sfeer! Dit is een feest voor jong en oud, groot en klein. Om dat te illustreren zal de 61-jarige DJ Derek uit Bristol de voetjes van de vloer krijgen met zijn reggae beats! Van rockabilly tot dance en van hiphop tot Britpop, op Into The Great Wide Open wordt het breedst mogelijke perspectief gehanteerd. Bestel nu uw Into The Great Wide Open kaartjes voor het hele gezin en feest mee1 U hoeft niet meer naar Ibiza voor een goede beachparty, neem gewoon de veerboot naar het leukste Waddeneiland van Nederland! Into The Great Wide Open kaarten zijn nu nog verkrijgbaar! Wees de meute voor en bestel uw kaartjes hier zonder in de rij te hoeven staan!

Into The Great Wide Open Festival
Lees meer
(0)