Johan Cruijff Schaal - PSV - Feyenoord

04-08-2018
Philips Stadion
Nederland
Datum evenement:
04-08-2018
Beschikbaarheid:
Op voorraad (2)

Johan Cruijff Schaal Kaarten

Johan Cruijff, de legendarische voetballer die zich na zijn voetbal carrière vooral heeft opgeworpen als freelance taal vernieuwer, heeft ook zijn naam verbonden aan een prestigieus voetbaltoernooi. De Johan Cruijff Schaal - voorheen de Supercup genaamd - bestaat al sinds 1949 en is uitgegroeid tot een ware publiekstrekker. De wedstrijd tussen de Eredivisie kampioen en de winnaar van de KNVB beker geldt als de officieuze start van het nieuwe seizoen. De 2018 Johan Cruijff schaal zal mee naar huis gaan met Feyenoord of met PSV! PSV is natuurlijk de regerend kampioen in de Eredivisie, terwijl Feyenoord vorig seizoen de KNVB Beker wist te winnen door de Alkmaarders te verslaan in de finale. De Johan Cruijff schaal zetelt momenteel in Rotterdam. Het Philips Stadion is het strijdperk waar het plot beslecht zal worden. Reserveer nu uw Johan Cruijff Schaal kaarten en zie dit spannende duel live!

Johan Cruijff Schaal Philips Stadion

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal 2018 geldt als een perfecte sneak-preview van het komende voetbal seizoen. De Super Cup, zoals de Johan Cruijff Schaal eerst bekend stond zal op 4 augustus 2018 gespeeld worden in het stadion van de kampioen. Feyenoord mag dit jaar als bekerwinnaar aantreden tegen landskampioen PSV. Er valt dus veel spektakel te verwachten tijdens de 2018 Johan Cruijff Schaal. Tickets voor deze unieke voetbal wedstrijd kunt u nu binnen enkele muisklikken reserveren op 4Alltickets! Het is de tweede keer in de geschiedenis van de Johan Cruijff Schaal dat landskampioen PSV en bekerwinnaar Feyenoord de strijd zullen aanbinden. Gaat de Johan Cruijff Schaal 2018 mee naar Rotterdam of blijft hij in Eindhoven? Bestel nu uw kaartjes voor de Johan Cruijff Schaal in de Amsterdam Arena en u ziet het live!

Johan Cruijff Schaal 2018

De Johan Cruijff Schaal in Nederland is vernoemd naar de legendarische Hendrik Johannes Cruijff. Cruijff is drievoudige Europees Voetballer van het Jaar, de Europese Speler van de Eeuw en was tweede na Pele in de verkiezing Wereldspeler van de Eeuw. Met zulke fenomenale wapenfeiten is het niet meer dan normaal dat de Nederland Supercup Schaal naar hem is vernoemd. De Johan Cruijff Schaal voetbalwedstrijd vindt normaal gezien eind juli of begin augustus plaats en is de openingswedstrijd van het Nederlands voetbalseizoen. Johan Cruijff Schaal kaarten reserveert u nu online op 4Alltickets!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)