Elton John


Ziggo Dome
Amsterdam, Nederland
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Maak hier uw keuze:

  • € 0 - Zitplaats Tweede Ring
  • € 0 - Zitplaats Eerste Ring
  • € 0 - Zitplaats Premium

€0,00

Incl. btw

Elton John Tickets

Wie is er nu niet bekend met het flamboyante genie Elton John? Kaarten voor zijn aangekondigde Europese tour vindt u hier op 4Alltickets. Met een carrière die al meer dan 40 jaar omspant hebben we het hier echt over een levende legende. Zijn loyaliteit aan de muziek kent werkelijk geen grenzen. De zanger en componist kan maar geen genoeg krijgen van wereld tournees en concerten! Elton John is onvermoeibaar! Helaas moet dat ook wel bijna zijn als u aan officiële Elton John tickets wilt komen. Tenzij u nu uw slag slaat op 4Alltickets natuurlijk. Zie deze levende legende live met de tickets voor Elton John World Tour! Elton John kaarten voor Ziggo Dome kunt u nu eenvoudig reserveren bij 4Alltickets! Kaarten voor dit spektakel bieden u de kans om Sir Elton John zijn grootste hits van dichtbij te horen. Zing mee met Nikita, Can You Feel The Love Tonight en natuurlijk Candle in the Wind. Geniet van de glitter en glamour die om een optreden van Elton John heen hangt en bestel de laatste kaartjes nu!

Elton John Concerten

Van musicals tot films, Elton John voelt zich op elk podium thuis. Het Britse icoon weet met zijn composities vriend en vijand te overtuigen. Laat uzelf ook overtuigen op het aankomende Elton John concert in Nederland. Wees niet verbaasd als uw hart aan het eind van de avond gestolen blijkt! Na ontelbare hits en meer dan 40 albums weet deze Sir beter dan wie dan ook een goede show neer te zetten. Reserveer dan ook nu uw Elton John kaarten! In een tijd dat Rock&Roll populair was, wist dit muzikale genie groot te worden met de piano in plaats van een gitaar. Ook staat hij bekend als een zeer begenadigde showman. Zie met eigen ogen hoe Elton John alles uit de kast haalt op het podium! Bestel nu de laatste officiële Elton John kaartjes voor zijn concert in Nederland op 4Alltickets!

Elton John Concertagenda

De Elton John concertagenda is nu drukker dan ooit! Deze artiest rust duidelijk niet op zijn lauweren! Integendeel, hij verwekt nog steeds album na album en straalt op concert na concert! Elton John vertoonde al op heel jonge leeftijd grote belangstelling voor de piano. Toen hij 11 jaar oud was won hij een beurs voor de Royal Academy of Music. In 1961 begon hij bij zijn eerste band Bluesology. Later veranderde hij zijn naam van Dwight in Elton John ter ere van zijn bandgenoten uit Bluesology. Elton John kan beschouwd worden als een van de meest succesvolle artiesten ter wereld. De constante stroom van hits die in elk decennium weer de hitlijsten aanvoeren maken hem tot een icoon. Maar ook zijn persoonlijke geschiedenis waarin boulimia, kaalheid en een gat in zijn hand een rol spelen, maken hem tot een wel zeer markante persoonlijkheid. Zie dit fenomeen met eigen ogen, reserveer hier de laatste concertkaarten voor Elton John!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)