Pinkpop 2021

18-06-2021
Megaland
Landgraaf, Nederland
Datum evenement:
18-06-2021
Beschikbaarheid:
Op voorraad (8)

Pinkpop Kaarten

Pinkpop is al vele jaren één van de bekendste festivals in Nederland en is dan ook niet meer weg te denken in de Festival agenda. Het festival vindt elk jaar rond Pinksteren plaats en is met zijn 48e editie in 2020 het langstlopende jaarlijks terugkerende festival van Nederland. Elk jaar geven de beste internationale artiesten vele goede optredens en ook dit jaar belooft Pinkpop weer een spektakel te worden. Wilt u deze editie niet missen, bestel dan nu uw kaarten op 4Alltickets.nl

Tickets Pinkpop 2021

De echte festival liefhebbers hoeven wij niet te vertellen wat u mist als u Pinkpop niet één maal bezocht heeft. Het festival duurt drie dagen, maar ook is er de mogelijkheid om het festival één dag te bezoeken en te genieten van optredens van vele goede internationale en nationale artiesten. Reserveer voor de beste optredens snel uw kaartje voor Pinkpop 2020. Dit spektakel mag u toch niet missen!

Pinkpop Festival kaarten

Ook in 2020 zal Pinkpop weer garant staan voor een weekend vol met optredens van nationale en internationale artiesten. De headliners van 2020 zijn Bruno Mars, Foo Fighters en Pearl Jam. Ook Snow Patrol, Editors en de band Nothing But Thieves zullen het podium onveilig maken.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)