Justin TimberlakeAmsterdam, Nederland
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Maak hier uw keuze:

  • € 0 - Zitplaats Tweede Ring
  • € 0 - Zitplaats Eerste Ring
  • € 0 - Staanplaats Veld
  • € 0 - Zitplaats Premium

€0,00

Incl. btw

Justin Timberlake Tickets

Met al zijn verschillende talenten en kanten doet Justin Timberlake het allemaal. JT’s acteren, zingen en dansen zal je stomverbaasd doen staan. Sinds zijn solo debuutalbum ‘Justified’ uitkwam in 2002 zijn Justin Timberlake kaarten absolute bestsellers. Kaarten voor zijn concerten zijn kostbare souvenirs voor Justin Timberlake fans die zo gelukkig waren ze te kunnen bemachtigen. Met zijn songs die uiteenlopen van gevoelig tot funky dance tracks kan niemand ontkennen dat JT daadwerkelijk ‘SexyBack’ brengt. Justin Timberlake kaarten voor Ziggo Dome kunt u nu eenvoudig reserveren bij 4Alltickets! JT is een doorgewinterd entertainer en een van de meest populaire artiesten van het ogenblik dus het mag geen wonder heten dat het moeilijk kan zijn aan tickets te komen. Bestel je Justin Timberlake kaartjes nu alvast bij 4Alltickets eer ze uitverkocht zijn. Met de gemakkelijke en veilige bestelprocedure van 4Alltickets heb je je Justin Timberlake kaartje in één klik.

Justin Timberlake 2018

Vanaf zijn dagen in de jongensband ’N Sync tot aan zijn huidige solocarrière heeft Justin Timberlake zichzelf bewezen als een van de meest populaire acts van dit moment. Hij is niet alleen een hit onder muziekfans maar zijn samenwerking is ook veelgevraagd. Justin Timberlake heeft met een aantal van de grootste namen uit de muziekwereld samengewerkt, bijvoorbeeld met Madonna, Janet Jackson en Timbaland. Met zijn enorme talent mag het geen wonder heten dat er altijd een enorme run op tickets is zodra een Justin Timberlake concert wordt aangekondigd. Fans die het geluk hadden kaarten te bemachtigen voor een Justin Timberlake concert weten dat JT zal zorgen voor ‘Rock Your Body’ met zijn opwindende optredens. Boek je plaatsen voor het komende concert nu alvast bij de 4Alltickets en ervaar zelf wat een heerlijke muziekavond JT je kan brengen.

Justin Timberlake

Justin Timberlake werd op 31 januari 1981 geboren in Memphis, Tennessee in de Verenigde Staten. Zijn carrière als succesvol artiest nam een aanvang toen hij bij de jongensband ’N Sync uit de jaren ’90 kwam. Kort na zijn episode bij die band bracht hij het solo album ‘Justified’ uit. Het album, dat uitkwam in 2002, verkocht wereldwijd meer dan 7 miljoen exemplaren. Sindsdien heeft Justin Timberlake zes Grammy Awards en een Emmy Award gewonnen. Zijn follow up solo album ‘Future Sex/Love Sounds’ uit 2006 bevat drie nummer 1 hits: ‘SexyBack’, ‘My Love ’en ‘What Goes Around … Comes Around’. Met maar twee albums heeft hij internationaal meer dan 18 miljoen exemplaren verkocht. In 2004 zette Justin Timberlake zijn zangcarrière tijdelijk stop om aan een acteercarrière te beginnen. Een maand na het uitkomen van zijn tweede album beloofde Justin Timberlake zich in eerste instantie te concentreren op zijn muzikale carrière en pas daarna op zijn filmrollen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
(0)