Champions League Finale

01-06-2019
Estadio Wanda Metropolitano
Madrid, Spanje
Datum evenement:
01-06-2019
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Maak hier uw keuze:

  • € 2975 - Categorie 3
  • € 3475 - Categorie 2
  • € 3975 - Categorie 1

€2.975,00

Incl. btw

Champions League Tickets

Seizoen 2009/2010 bracht de voetbal liefhebber een competitie in een nieuw jasje! De UEFA Cup werd namelijk de Champions League. Kaarten voor deze vernieuwde krachtmeting onder de Europese topclubs bestelt u hier! Nederland heeft in het seizoen 2018/2019 meerdere startbewijzen voor de Champions League. Het vernieuwde format betekent dat er maar liefst 48 clubs uit heel Champions de groepsfase van de Champions League zullen ingaan. Grote gevestigde teams en aanstormende clubs uit nieuwe Europese staten! Wie ontpopt zich tot cupfighter? Wie zijn de onverwachte reuzendoders? Reserveer hier uw Champions League kaartjes voor wedstrijden in binnen- en buitenland. 4Alltickets heeft kaartjes beschikbaar voor zowel de Champions League kwalificatie duels als de 2018/2019 Champions League finale. Tickets bestelt u hier snel en veilig online!

Champions League 2018/2019

De Champions League 2018/2019 belooft spannende tijden voor de voetbal liefhebber! Oude Dames strijden tegen jonge honden! Mis het summum van de grasmat niet en bestel hier de officiële Champions League kaarten! Na 4 slopende voorrondes begint de uiteindelijke groepsfase. De Champions League finale zal in Turijn gespeeld worden. Eerst is het echter afwachten welke clubs de Champions League play-offs overleven. De uiteindelijke knock-out fase van de Champions League zal u op het puntje van uw stoel houden. Kaartjes voor Champions League wedstrijden reserveert u nu op 4Alltickets! Deze opvolger van de UEFA Cup is groter, beter en spannender! De kleinere clubs komen deurtje bellen bij de grote jongens. Gemodelleerd naar het eerste divisie broertje de Champions League krijgt de Champions League voorrondes, een poule fase en een knock-out systeem!

Champions League Finale 2019

De spanning stijgt, de spelers maken zich op voor een afval race die zijn weerga niet kent! Dat de Champions League 2018/2019 het uiterste van de krachten zal vergen moge duidelijk zijn! Wilt u uw club steunen als zij strijden voor wat ze waard zijn? Bestel dan hier de enige echte Champions League voetbal kaartjes! Zie de epische duels tussen de gevestigde Europese clubs en de onervaren maar enthousiaste nieuwkomers. Reserveer dan ook snel de beste plaatsen op 4Alltickets. Bij ons gaat het niet om uw positie op de coëfficiëntenlijst, u kunt meteen kaartjes voor Champions League wedstrijden bestellen. Wij houden het Champions League 2018/2019 speelschema nauwlettend voor u in de gaten! Of u uw club nu de spannende plays-offs van de Champions League wilt doorloodsen, of de Champions League finale met eigen ogen wilt zien, uw kaartjes reserveert u op 4Alltickets!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)