Breda Live - zaterdag

07-07-2018
Chasséveld
Breda, Nederland
Datum evenement:
07-07-2018
Beschikbaarheid:
Op voorraad (4)
De VIP Lounge is een verhoogd gedeelte op het festivalterrein. Hier geniet je van een fantastisch uitzicht en heb je toegang tot een eigen bar, toilet en foodgedeelte (eten en drinken is niet inclusief).

Breda Live Kaarten

Brabant staat op z’n kop! Breda Live Festival is een nieuw fenomeen dat Brabant even het middelpunt van Nederland zal maken. Mis dit evenement niet en reserveer uw Breda Live kaarten nu! De line-up belooft een zomerse dag met muzikale hoogtepunten. Wat te denken van Kane, Nick & Simon en Junkie XL? Breda Live zal gehouden worden op het gezellige Chasséveld. Breda Live is het eerste pop evenement op de Bredase kalender, dus mis het niet! Er wordt een ware stormloop verwacht dus bestel uw Breda Live kaartjes tijdig! Er is plaats voor maximaal 15.000 bezoekers. Behalve een groot podium zullen er skyboxen, een markt en diverse eet en drink gelegenheden aanwezig zijn. U ziet, de innerlijk mens wordt niet vergeten op Breda Live. Tickets voor dit zomerse muziekfestival kunt u nu binnen enkele muisklikken reserveren op 4Alltickets!

Breda Live Tickets Chasséveld

Breda is de gezelligste stad in het Bourgondische Brabant. Breda Live is dan ook een uitstekende gelegenheid om te genieten van de goede dingen des levens. De combinatie van topartiesten, een zomers zonnetje en allerhande versnaperingen staat garant voor een onvergetelijke dag. Het gezegde ‘Brabantse nachten zijn lang’ zal dubbel en dwars bewezen worden op het Breda Live Festival . Kaartjes kunt u nu bestellen zonder in de rij te hoeven staan! De zomer begint pas echt op Breda Live! Chasséveld zal worden omgetoverd in een waar party plein. Nederlands trots op rock gebied Kane zal de bezoekers ongetwijfeld aan het swingen krijgen. Ook Nick & Simon is een feestje wel toevertrouwd. Tot slot zal Junkie XL met zijn draaitafelkunsten het publiek in een handomdraai in trance krijgen.

Breda Live Brabant

Het belooft een hete zomer te worden in Brabant. Uw kaartje voor Breda Live is zijn gewicht in goud waard. Waar ziet u nu zulke grote namen op één podium? De verschillende stijlen muziek die worden aangeboden zijn voor elk wat wils. Zorg dat u erbij bent op Breda Live 2018! Brabant staat al te trappelen. Wees de meute voor en bestel uw Breda Live kaartjes ver van tevoren. Of u nu Bredanaar bent of niet, iedereen voelt zich thuis op het festival Breda Live! Tickets gaan als hete broodjes over de toonbank dus vis niet achter het net en verzeker uzelf van uw plekje op het Chasséveld! De tweede editie van dit popfestival belooft weer een groot feest te worden. Twijfel niet langer, bestel hier Breda Live tickets en zie Junkie XL, Kane, Alain Clark en Nick & Simon live in concert. Breda Live is een absolute must-go deze zomer!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)