Not in stock yet

X

Unfortunately there are no tickets available at the moment. Do you want to stay informed? Leave your email and we will automatically notify you when tickets for this event are available. You will be the first to know of this news and you can book your tickets online immediately!

The ScriptAmsterdam, Nederland
Availability:
Out of stock

Make your choice here:

  • € 69 - Zitplaats Tweede Ring
  • € 79 - Staanplaats Veld
  • € 89 - Zitplaats Eerste Ring
  • € 99 - Zitplaats Premium

€79,00

Incl. tax

The Script Tickets

Galmt “The Man Who Can’t Be Moved” nog steeds na in je hoofd? In zeer korte tijd bereikte The Script het allerhoogste podium en veroverde de muziekwereld. Het onverbeterlijke talent en de geweldige nummers van The Script heeft de band veel fans opgeleverd en elk The Script concert wordt dan ook goed bezocht. Ook jij kunt de weg vinden naar een concert van deze band door eenvoudig naar 4Alltickets te gaan en The Script kaarten te bestellen. Dan kun jij ook meezingen met hun hit “Break Even”. The Script kaarten voor Ziggo Dome kunt u nu eenvoudig reserveren bij 4Alltickets!

Tickets The Script Concert

De The Scipt concerten worden zo langzamerhand een zeer hot item in de muziekwereld en de fans van The Script laten dan ook geen enkele mogelijkheid onbenut om aan The Script kaartjes te komen. Zowel The Script zelf als de fans zullen een onvergetelijke tijd hebben tijdens de The Script concerten omdat iedereen de krachtige muziek op zijn waarde zal weten te schatten. Daarom gaan veel fans naarstig op zoek naar de The Script kaartjes zodra ze horen dat er weer concerten op de muzikale kalender staan, en het is daarom ook maar goed dat je de weg naar 4Alltickets weet te vinden. Wij hebben alle kaarten voor alle bands online beschikbaar. En ook voor The Script kunnen wij je zonder enige moeite aan tickets helpen, als je maar tijdig besteld!

Tickets The Script Amsterdam

The Script is een uit Dublin, Ierland afkomstige rockband. Op dit moment heeft de band haar thuisbasis in Londen en is hard op weg om een dominante aanwezigheid in de muziekwereld te veroveren. The Script bestaat uit Danny O’Donoghue, leadzanger en keyboards, Glen Power op drums en Mark Sheehan, gitaar en zang. De band bracht in 2008 haar naar zichzelf genoemde debuutalbum uit en de daaruit geselecteerde singles “We Cry” en “The Man Who Can’t Be Moved” werden zeer goed ontvangen door het grote publiek. Momenteel is de band bezig met een The Script Tour. Ook jij kunt daarbij aanwezig zijn door simpelweg bij 4Alltickets je kaarten te reserveren. Kom dus snel naar onze webwinkel en zorg dat je je kaarten voor de The Script Tour zo snel mogelijk bestelt!
0 stars based on 0 reviews Add your review
(0)