Not in stock yet

X

Unfortunately there are no tickets available at the moment. Do you want to stay informed? Leave your email and we will automatically notify you when tickets for this event are available. You will be the first to know of this news and you can book your tickets online immediately!

Frank Borrel – Afterwork drinks for beautiful Fridays


Cruise Terminal
Rotterdam, Nederland
Availability:
Out of stock
Delivery time:
Not available

Make your choice here:

  • € 0 - Normal Tickets
  • € 0 - Fastlane Tickets

€0,00

Incl. tax
Eén keer per maand komt alle moois van de stad samen. De Frank Borrel viert de opening van het weekend groots met bloedstollend lekkere cocktails, zinderende muziek, maar vooral heel veel mooie mensen. Fridaydrinks met je leukste collega’s of je BFF’s.

Laat die powerpointstress los en kom in de weekendstemming. Hier bestaan de meest complexe vraagstukken uit de keuze van de drankjes en wie van de stakeholders trakteert op het volgende rondje. De vrijdagmiddag borrel als eindzege van een week hard werken. Maandag komt altijd eerder dan verwacht, dus start je weekend vroeg.

Waar anders dan in de Cruise Terminal Rotterdam vind je nog zo’n vrij en meeslepend uitzicht over de meest verleidelijke skyline van Nederland? Een uitzicht dat je leven kan en zal veranderen, want je ziet er op je best uit met een million dollar view op de achtergrond. De warm-up van de avond is het perfecte moment om te netwerken of die leuke collega beter te leren kennen. Wanneer de zon ondergaat in de Maas draaien wij het volume omhoog.
0 stars based on 0 reviews Add your review
(0)