Not in stock yet

X

Unfortunately there are no tickets available at the moment. Do you want to stay informed? Leave your email and we will automatically notify you when tickets for this event are available. You will be the first to know of this news and you can book your tickets online immediately!

Boef in Concert


AFAS Live
Amsterdam, Nederland
Availability:
Out of stock

Make your choice here:

  • € 0 - General Admission

€0,00

Incl. tax

Rapper Boef verbreekt record na record. Zijn album Allemaal Een Droom heeft met 5 miljoen streams het Nederlandse record van meest gestreamde album op de dag van release. Ook met zijn nieuwe album Luxeprobleem verbreekt hij records. Het record van meest gestreamde track in 24 uur stond al op zijn naam met Tout Est Bon, maar dit heeft hij verbroken met zijn nieuwe track Herinnering. Alle tracks van Luxeprobleem stonden de dag na release in de top 50 van Spotify. Het album kwam met stip binnen op 1.

Hoog tijd om zijn immens populaire muzikale ook live aan zijn publiek te tonen. Tijdens zijn concert pakt Boef groots uit met een aantal verrassingen. Oud materiaal wordt afgewisseld met de nieuwe muziek van zijn album Luxeprobleem.

0 stars based on 0 reviews Add your review
(0)