Concert at Sea 2021

25-06-2021
Brouwersdam
Nederland
Datum:
26-06-2021
Verfügbarkeit:
Nicht auf Lager

Treffen Sie Ihre Wahl hier:

  • € 89 - Tageskarte Freitag
  • € 99 - Tageskarte Samstag
  • € 149 - Wochenendticket 2 Tagen
  • € 189 - Wochenendticket 3 Tagen

€99,00

Inkl. MwSt.

Concert at Sea Karten

Het Concert at Sea is één van de grootste en snelst groeiende muziekevenementen in Nederland. Op initiatief van de populaire Zeeuwse band Bløf werd het Concert at Sea in 2006 voor het eerst gehouden en inmiddels is het uitgegroeid tot een meerdaags popfestival waar vele festivalgangers op afkomen. Wilt u in 2021 ook uit uw dag gaan op de Brouwersdam? Dankzij 4Alltickets zal dat geen enkel probleem zijn. Reserveer hier online officiële Concert at Sea tickets en zing live mee met Bløf en al hun muziekvrienden! Concert at Sea kaarten voor De Brouwersdam kunt u nu eenvoudig reserveren bij 4Alltickets! Concert at Sea 2021 belooft weer een geweldig muziekfeest te worden met de beste artiesten van dit moment. Blof zal uiteraard ook niet ontbreken, dus wacht niet langer en reserveer vandaag nog uw Concert at Sea 2021 kaarten!

Tickets Concert at Sea 2021

Het Concert at Sea festival begon in 2006 als een kleinschalig experiment, maar op de eerste editie kwamen gelijk vele duizenden muziekliefhebbers af. De rest is geschiedenis, zoals ze zeggen. Concert at Sea is nu een gevestigd festival in Nederland, waar elk jaar de grootste nationale en internationale artiesten optreden. Bent u er nooit in geslaagd om Concert at Sea tickets te bemachtigen? Bij 4Alltickets kunt u snel en veilig festivalkaarten voor Cocert at Sea 2021 bestellen. Maak gebruik van onze service en reserveer uw Concert at Sea kaarten voor het te laat is. De vraag naar tickets voor het Concert at Sea festival is erg groot, dus wacht niet te lang met het plaatsen van uw order. Tijdens Concert at Sea 2021 kunt u niet alleen genieten van de beste Nederlandse artiesten en bands, maar ook van enkele buitenlandse toppers. Bestel uw Concert at Sea kaarten en maak dit geweldige festival van dichtbij mee aan de Zeeuwse kust!

Concert at Sea & Blof

Een eenmalig optreden van Bløf op de Brouwersdam in 2003 vormde de aanleiding om Concert at Sea te organiseren. Op de eerste editie in 2006 kwamen maar liefst 60.000 mensen af en sindsdien is Concert at Sea uitgegroeid tot één van de bekendste festivals van ons land. In het verleden hebben grote artiesten als Marco Borsato, Ilse de Lange en Ed Kowalczyk al opgetreden en natuurlijk mag de trots van Zeeland Bløf niet ontbreken tijdens Concert at Sea. Tickets voor Concert at Sea kunt u eenvoudig en betrouwbaar reserveren bij 4Alltickets. Volg de instructies op deze pagina en u bent binnen enkele minuten zeker van uw kaarten voor Concert at Sea 2021. Naast Bløf zullen er ook komend jaar weer enkele grote namen optreden tijdens Concert at Sea, dus bestel uw kaartjes voor festival Concert at Sea direct en beleef twee geweldige dagen op de Brouwersdam en Concert at Sea 2021!
>

5/5

Ik heb nog een kaart te koop.!

5 Sterne basierend auf 1 Bewertungen Kundenmeinung hinzufügen
(0)