Noch nicht auf Lager

X

Momentan sind leider keine Tickets verfügbar. Möchten Sie informiert bleiben? Hinterlassen Sie Ihre E-Mail und wir benachrichtigen Sie automatisch, sobald Tickets für diese Veranstaltung verfügbar sind.

Concert at Sea 2023

24-06-2023
Brouwersdam
Nederland
Datum:
23-06-2023
Verfügbarkeit:
Nicht auf Lager

Treffen Sie Ihre Wahl hier:

  • € 0 - Tageskarte Freitag
  • € 0 - Tageskarte Samstag
  • € 0 - Tageskarte Samstag Comfort
  • € 0 - Wochenendticket 2 Tagen
  • € 0 - Wochenendticket 3 Tagen

€0,00

Inkl. MwSt.

Met een groep vrienden nog even naar het Zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Op de dam liggen met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijken naar de zonsondergang.

Op Concert at SEA is inmiddels meer te beleven dan op een gewoon muziekfestival. Er gebeurt er elk jaar wel iets bijzonders, zowel op het podium als ervoor. Er rijden, lopen en vliegen straattheateracts over het terrein en er is een uitgebreid assortiment aan eten en drinken met aandacht voor al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft.

Met de CAS Comfortkaart heb je toegang tot het exclusieve verhoogde comfort dek naast de vuurtoren. Hier kan je in alle rust je drankje kopen bij de bar en maak je gebruik van eigen toiletvoorzieningen. Op het comfort dek ben je altijd verzekerd van een plek met het beste uitzicht op het hoofdpodium.

>

5/5

Ik heb nog een kaart te koop.!

5 Sterne, basierend auf 1 Bewertungen Ihre Bewertung hinzufügen
(0)