UB40 featuring Ali Campbell & Astro

UB40 Karten

U zou het waarschijnlijk niet zeggen maar deze reggae legendes bestaan al sinds 1978! Met meer dan 30 jaar UB40 concerten achter de rug, zou u bijna denken dat de pijp een keer leeg moet zijn. Het tegendeel is waar! De band heeft nieuwe UB40 concerten aangekondigd en komt ook naar Nederland! En, nog beter nieuws, de officiële UB40 tickets reserveert u gemakkelijk en snel op 4Alltickets. Deze Young Guns Don’t Grow Old! Als u UB40 live in actie wilt zien, dan is dit uw kans.

Tickets UB40 Amsterdam

Tijdens de aankomende UB40 concerten zal weer blijken dat deze band een klasse apart is. De die-hard UB40 fans komen voor songs als Rat In My Kitchen en Red Red Wine. Maar ook het nieuwere werk van Twentyfourseven en Homegrown kan zeker bekoren. Met de kaarten voor UB40 concerten ziet u deze levende legendes live in actie! UB40 bestaat momenteel uit 6 van de oorspronkelijke leden, James Brown, Robin Campbell, Earl Falconer, Norman Hassan, Brian Travers en Astro. UB40 werd opgericht in 1978 en werd op dat ogenblik sterk beïnvloed door Bob Marley. Hij was directe concurrentie vanwege hun gedeelde op reggae gebaseerde stijl. Na het overlijden van Bob Marley in 1981 rees hun succes dan ook hemelhoog. Met de UB40 Karten geniet u van al hun hits, oud en nieuw, van dichtbij!

Karten UB40 Ziggo Dome

De UB40 concertagenda heeft weer veel goeds in petto voor de Nederlandse fans! De band heeft altijd een speciale band gehad met Nederland. Getuige hun dvd Homegrown In Holland voelt UB40 zich hier als een vis in het water! Mis deze multiculturele vriendengroep niet als ze de sterren van de hemel spelen tijdens de UB40 tour! Wees er op tijd bij en bestel uw kaarten voor UB40 ver van tevoren. De naam van de band is afgeleid van een formulier om een werkloosheidsuitkering aan te vragen, genaamd nummer UB40. Concerten van hier tot Tokyo tonen echter aan dat de band de afgelopen jaren allesbehalve werkloos was! Gek op nummers als Kingston Town, (I Can’t Help) Falling in Love With You en I Got You Babe? Dan is er maar één remedie: Bestel hier uw UB40 Karten en Come Out and Play!

UB40 featuring Ali Campbell & Astro
Lesen Sie mehr
(0)