Noch nicht auf Lager

X

Momentan sind leider keine Tickets verfügbar. Möchten Sie informiert bleiben? Hinterlassen Sie Ihre E-Mail und wir benachrichtigen Sie automatisch, sobald Tickets für diese Veranstaltung verfügbar sind.

The Opposites


Paradiso - Grote Zaal
Amsterdam, Nederland
Verfügbarkeit:
Nicht auf Lager
Lieferzeit:
Nicht verfügbar

Treffen Sie Ihre Wahl hier:

  • € 0 - Normaal

€0,00

Inkl. MwSt.

The Opposites is een rapduo bestaande uit Big2 en Willem. Er is veel gebeurd sinds ze in 2005 doorbraken met de hits ‘Fok Jou’ en 'Slaap' van het album 'De Fik Er In'. Het duo groeide uit tot één van de grootste Nederlandstalige hiphop acts uit de geschiedenis. Na standaard uitverkochte album tours en headline shows op de grootste festivals van ons land, stopte de act in 2014.

Vijf jaar later schreeuwden de koppen ‘The Opposites keren éénmalig terug op Appelsap’. Willem en Twan werden zelf zo overdonderd door hun reünie show in Amsterdam, dat ze een uitnodiging voor een intieme surprise show in Lowlands’ Sexyland de week daarop, niet konden weerstaan. Het festival stond wederom finaal op z’n kop. Dit was voor het duo het duwtje in de rug om vaker te spelen voor eigen publiek. Na eerder dit jaar de Gashouder in Amsterdam drie keer te hebben uitverkocht, komen de heren op oudjaarsdag naar Paradiso voor hun laatste show van het jaar.

0 Sterne, basierend auf 0 Bewertungen Ihre Bewertung hinzufügen
(0)