Wie zijn wij?

Wij zijn gevestigd in Rotterdam en richten wij ons zowel op de particuliere als de zakelijke markt.
4ALLtickets is gespecialiseerd in het aanbieden van tickets voor 'uitverkochte' en populaire (sport) evenementen en concerten en tickets voor premium plaatsen die doorgaans moeilijk te verkrijgen zijn. Zo proberen wij u de mogelijkheid te geven die tickets te bemachtigen voor u favoriete concert, sportwedstrijd of andere voor u interessante evenementen.
Door de opgebouwde contacten die zich uitbreiden in heel Europa en klanten vanuit de hele wereld is 4ALLtickets een betrouwbare plaats om uw tickets te kopen.
 
Hoe werken wij:
4ALLtickets is een private onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in het verkopen van tickets voor 'uitverkochte' en populaire evenementen en premium hard-to-get tickets die u de mogelijkheid geven te genieten van een heerlijke avond uit. 4ALLtickets is op geen enkele manier geassocieerd met offici√ęle verkooppunten of organisatoren van de betreffende evenementen. Tickets worden verkregen door 4ALLtickets via zijn uitgebreide netwerk van contacten. De prijs van de tickets aangegeven op de website reflecteren dan ook de kosten, tijd en moeite om de door u gewenste tickets te kunnen bemachtigen. Kenmerkend is dat de prijs van de tickets de waarde aangegeven op het ticket overschrijdt. Prijs komt tot stand door de marktwerking van vraag en aanbod; prijzen kunnen dus fluctueren.

4ALLtickets biedt door zijn snelle afhandeling en service u de mogelijkheid om de laatst beschikbare tickets te verkrijgen. U kunt de tickets online bestellen, wat betekent dat u geen uren in de rij hoeft te staan, maanden op een wachtlijst of torenhoge kosten moet maken aan de telefoon. Kortom een groot gemak dat wij aan onze klanten willen brengen.

4ALLtickets B.V.

Oostzeedijk 320-322 3063 CC  Rotterdam

E-mail: info@4alltickets.nl
Telefoon: +31 (0) 10 280 7511
Fax: + 31 (0) 10 280 7447
 x 
(excl. servicekosten)
Winkelwagen is leeg

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 4alltickets nieuwsbrief

bannerideal_150.gif

mastercard.pngvisa.pngmister_cash.png

ups.png