Bekerfinale Tickets

KNVB Beker

(Meer info Volgt)

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel. 4AllTickets is wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Op alle geplaatste bestellingen is onze aankoopgarantie van toepassing. Daarnaast willen we u erop wijzen dat bij de oorspronkelijke verkoop van deze tickets door de organisator van het evenement algemene verkoopvoorwaarden van toepassing kunnen zijn verklaard op grond waarvan de organisator het doorverkopen van deze tickets verbiedt. Als gevolg daarvan kan de organisator deze tickets annuleren en kan u de toegang tot het evenement worden geweigerd. Wij vinden dergelijke door de organisatoren gestelde eisen onredelijk, maar wanneer deze tickets worden geannuleerd en u daardoor de toegang tot een evenement wordt ontzegd krijgt u van ons met inachtneming van de garantievoorwaarden het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten retour.

a937ad9409a9fd2caba1e167d92608e5.jpg
Locatie: De Kuip
Plaats: Rotterdam, Nederland
Datum: zondag 30 april 2017
Tijd: 00:00 uur

Bekerfinale Tickets

KNVB Beker

(Meer info Volgt)

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel. 4AllTickets is wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Categorie Voorraad Prijs Aantal
Zitplaats parterre Tooltip € 99,00 (excl. verzendkosten)
Zitplaats premium Tooltip € 299,00 (excl. verzendkosten)
Zitplaats Tooltip € 399,00 (excl. verzendkosten)
Arrangement Op aanvraag

KNVB Beker Kaarten Bestellen

Voetbal fans kijken altijd speciaal uit naar de KNVB Beker wedstrijden, omdat dit vaak de spannendste en spectaculairste voetbal wedstrijden van het jaar zijn!

KNVB Beker kaartverkoop

De jacht op KNVB Beker voetbal tickets wordt dan ook altijd direct geopend als het speel programma bekend is. Wilt u ook graag in het stadion van uw favoriete voetbalclub zitten tijdens zo’n spannende KNVB Beker wedstrijd? Dat kan! Scoor nu KNVB Beker voetbal kaarten bij 4alltickets en schiet uzelf naar de KNVB Beker finale van 2017!

 x 
(excl. servicekosten)
Winkelwagen is leeg

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de 4alltickets nieuwsbrief

bannerideal_150.gif

mastercard.pngvisa.pngmister_cash.png

ups.png