Vrienden van Amstel LIVE

20-01-2021
Ahoy
Rotterdam, Nederland
Datum evenement:
20-01-2021
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Maak hier uw keuze:

  • € 99 - Zitplaats Tweede Ring
  • € 129 - Zitplaats Eerste Ring
  • € 119 - Staanplaats Eerste Ring
  • € 139 - Zitplaats Premium
  • € 139 - Staanplaats Podium
  • € 169 - Staanplaats Veld
  • € 275 - Lounge arrangement
  • € 365 - VIP Exclusief arrangement

€169,00

Incl. btw

Vrienden van Amstel kaarten

In januari worden in Ahoy de kroonluchters omhoog gehesen en wordt alles klaargemaakt voor een reeks muziekevenementen die iedereen kent: Vrienden van Amstel! Natuurlijk bent u bij 4Alltickets aan het juiste adres voor alle 2021 Vrienden van Amstel kaarten. Of u nu op voor het podium wilt staan springen, of liever een comfortabele zitplaats wenst, hier vindt u de Vrienden van Amstel kaarten die u zoekt! Omdat iedereen wel een paar van de optredende artiesten kent, is een Vrienden van Amstel concert uitermate geschikt om met een groep vrienden of collega’s heen te gaan. Vrienden van Amstel 2021 kaarten voor Ahoy kunt u nu eenvoudig reserveren bij 4Alltickets! Luid meezingen met Marco Borsato, wegzwijmelen bij Van Velzen: bij de Vrienden van Amstel 2021 kan het allemaal! Gegarandeerd dat u aan het einde van de avond met een hese stem Ahoy verlaat en u voorneemt voor volgend jaar weer kaarten voor de Vrienden van Amstel te reserveren.

Tickets Vrienden van Amstel LIVE 2021

Na tien jaar volle zalen te hebben getrokken, behoort Vrienden van Amstel Live tot de succesvolste evenementen van ons land. Het concept van de Vrienden van Amstel is even eenvoudig als geniaal. Artiesten zingen de mooiste nummers van elkaar of gaan samen op het podium staan. Een Vrienden van Amstel kaartje geeft u dus toegang tot een uniek concert! Maak het mee en bestel uw Vrienden van Amstel kaarten nu binnen enkele muisklikken op 4Alltickets! Nu heeft u de kans om artiesten als Guus Meeuwis, Marco Borsato en Blof allemaal op één avond te zien. Eigenlijk moet iedereen één keer in zijn leven het Vrienden van Amstel muziekevenement hebben bezocht, om de waanzinnige sfeer te proeven. Gelukkig kunt u tickets veilig vanuit uw luie stoel bestellen, dus er is geen reden meer om geen kaarten te kopen. De Vrienden van Amstel wachten op u!

Vrienden van Amstel Ahoy kaarten

Vrienden van Amstel is ruim tien jaar geleden begonnen als kleinschalig televisieprogramma met live muziek van Nederlandse bodem. De intieme en gezellige kroegsetting sloeg zo aan dat besloten werd elk jaar een reeks Vrienden van Amstel concerten in de Rotterdamse Ahoy te geven. Zo werden de Vrienden van Amstel Live geboren en nog steeds trekt dit evenement in januari volle zalen. In 2008 werd het tienjarig bestaan groots gevierd en voorlopig is het einde van het succes nog niet in zicht. Wat altijd opvalt zijn de gezamenlijke optredens van de verschillende artiesten, waar soms de mooiste duetten of podiumfeestjes uit voortkomen. Er is bij de Vrienden nooit van tevoren bekend welke juweeltjes er door de samenwerkende artiesten op het podium zullen worden gecreëerd. U zou dus eigenlijk voor elke Vrienden van Amstel Show kaarten moeten hebben!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)