Toppers in Concert - Happy Birthday Party 'The Best Of'

01-06-2019
Johan Cruijff ArenA
Amsterdam, Nederland
Datum evenement:
01-06-2019
Beschikbaarheid:
Op voorraad (20)
Het thema voor Toppers in Concert 2019 is HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE. De dresscode is dus: Feestelijk ROOD voor de tweede ring, WIT voor de eerste ring, BLAUW voor het veld. Dit alles met een kleine TOUCH OF GOLD.

Toppers in Concert Tickets

Dit jaar weer een nieuwe editie van het muziekspektakel van Gerard, Rene en Jeroen. Ieder jaar weer zijn alle concerten die er worden gegeven compleet uitverkocht. Vaak worden er eerst 2 evenementen aangekondigd en wanneer deze uitverkocht zijn komt er ook nog een derde concert. Wacht niet te lang met bestellen en schaf nu alvast u tickets aan voor de show in 2019. Het thema van 2019 houden we nog even geheim maar dat zullen we zeker zo snel mogelijk laten weten op onze pagina! Neem deel aan het evenement op Facebook en laat je vrienden weten dat jij heen gaat!

Toppers Geschiedenis

De concerten van de Toppers zijn terugkerende evenementen en ook in 2019 zullen de Toppers de Amsterdam Arena weer op zijn kop zetten. In 2014 waren er verschillende gastartiesten, waaronder de 3J's en Najib Amhali. Welke gastartiesten zullen er bij de Toppers 2019 zijn? Dat is op dit moment nog niet bekend maar u kan al wel u kaarten bestellen voor 2019! Wacht niet te lang wat de shows zijn elk jaar weer populair!

Toppers in Concert Amsterdam Arena

Dit fantastische trio bestaand uit Jeroen van der Boom, René Froger en Gerard Joling is één van de populairste muziekacts van Nederland. Gordon heeft De Toppers inmiddels verlaten, maar met "guest stars" Toppers in Concert 2019 weer een ouderwets muziekspektakel te worden. Zie de Toppers in Concert live in de Amsterdam Arena en bestel hier uw ticket voor De Toppers! Geer, René en Jeroen staan al te trappelen om hun X-Factor te tonen! Met verrassende gastoptredens, originele Medleys en natuurlijk klassiekers uit binnen en buitenland zullen De Toppers het land wederom op z’n kop zetten! Laat dit feest van herkenning niet aan u voorbij gaan en reserveer uw plaatsje vooraan bij de Toppers in Concert 2019 nu op 4Alltickets!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)