Toppers in Concert - Christmas Party of the Year 2020

22-12-2020
Ahoy
Rotterdam, Nederland
Datum evenement:
22-12-2020
Beschikbaarheid:
Op voorraad (14)
Dresscode is ‘Christmas Red & Snowy White’

Toppers in Concert Tickets

Dit jaar weer een nieuwe editie van het muziekspektakel van Gerard, Rene en Jeroen. Ieder jaar weer zijn alle concerten die er worden gegeven compleet uitverkocht. Vaak worden er eerst 2 evenementen aangekondigd en wanneer deze uitverkocht zijn komt er ook nog een derde concert. Wacht niet te lang met bestellen en schaf nu alvast u tickets aan voor de show in 2020. Het thema van Toppers 2020 houden we nog even geheim maar dat zullen we zeker zo snel mogelijk laten weten op onze pagina! Neem deel aan het evenement op Facebook en laat je vrienden weten dat jij heen gaat!

Toppers Kaarten

De concerten van de Toppers zijn terugkerende evenementen en ook in 2020 zullen de Toppers de Amsterdam Arena weer op zijn kop zetten. In 2014 waren er verschillende gastartiesten, waaronder de 3J's en Najib Amhali. Welke gastartiesten zullen er bij de Toppers 2020 zijn? Dat is op dit moment nog niet bekend maar u kan al wel u kaarten bestellen voor 2020! Wacht niet te lang wat de shows zijn elk jaar weer populair!

Kaarten Toppers in Concert Ahoy Rotterdam

Dit fantastische trio bestaand uit Jeroen van der Boom, René Froger en Gerard Joling is één van de populairste muziekacts van Nederland. Gordon heeft De Toppers inmiddels verlaten, maar met "guest stars" Toppers in Concert 2020 weer een ouderwets muziekspektakel te worden. Zie de Toppers in Concert live in Ahoy Rotterdam en bestel hier uw ticket voor De Toppers! Geer, René en Jeroen staan al te trappelen om hun X-Factor te tonen! Met verrassende gastoptredens, originele Medleys en natuurlijk klassiekers uit binnen en buitenland zullen De Toppers het land wederom op z’n kop zetten! Laat dit feest van herkenning niet aan u voorbij gaan en reserveer uw plaatsje vooraan bij de Toppers in Concert 2020 nu op 4Alltickets!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)