Nederland - Estland - UEFA EURO 2020 qualifier

19-11-2019
Johan Cruijff ArenA
Amsterdam, Nederland
Datum evenement:
19-11-2019
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Maak hier uw keuze:

  • € 0 - Zitplaats Korte Zijde
  • € 0 - Zitplaats Lange Zijde
  • € 0 - Zitplaats Premium

€0,00

Incl. btw

Nederlands Elftal Tickets

Voetbalfans opgelet er zijn weer Nederlands elftal kaarten te koop. Ben u een echte voetbal en oranje fan, bezoek dan een wedstrijd in het stadion in plaats van thuis op de bank. De meeste voetballers in het Nederlands elftal spelen niet op de Nederlandse velden en zijn daarom niet te zien voor velen. Tijdens een wedstrijd van het Nederlands Elftal kunt u al uw helden tegelijk aanschouwen en samen met andere Oranje liefhebbers op de tribune brullen als Oranje leeuwen. Koop dus snel en veilig uw kaarten via 4Alltickets.

Nederlands Elftal

Net zoals op veel voorgaande WK's is Nederland ook in Rusland weer aanwezig. Natuurlijk hopen wij allemaal dat zij de prestatie van 2010 evenaren en iedereen veel vreugde zal beleven aan zien van de wedstrijden. Wilt u de WK ervaring van dichtbij meemaken dan kunt u bij ons veilig uw kaarten voor het WK aan in Rusland verkrijgen. Wilt u samen met vele andere Oranje liefhebbers Oranje aanmoedigen in Rusland, bestel dan snel uw kaarten via onze website.

Nederlands Elftal 2017/2018

In 2018 staat natuurlijk het WK op het programma, maar naast dit toernooi speelt het Nederlands elftal ook een aantal vriendschappelijke wedstrijden en beginnen de kwalificatiewedstrijden voor het WK 2018 in september weer. Het Nederlands Elftal is beroemd tot ver over onze eigen landsgrenzen en kaarten zijn dan ook altijd snel niet meer verkrijgbaar. Is het voor u niet mogelijk om het Nederlands Elftal te bezoeken in Rusland, boek dan nu snel uw kaarten voor een oefenwedstrijd of WK kwalificatie wedstrijd veilig en snel via 4Alltickets.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)