Impaqt 2020

07-09-2020
Airport
Weeze, Duitsland
Datum evenement:
07-09-2020
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Maak hier uw keuze:

  • € 0 - Regular ticket
  • € 219 - Premium ticket

€0,00

Incl. btw

Impaqt Kaarten

Impaqt 2020 komt er weer aan! Deze geweldige productie is in handen van Q-Dance en zal het dak van de Airport Weeze er weer af blazen. Een feestje bouwen kun u zeker overlaten aan de mensen van Q-Dance. Impaqt is het enige indoor festival waar hardstyle in de breedste zin van het woord aan bod komt. Bestel nu de officiële Impaqt kaarten en u bent erbij! Staat het anthem van Impaqt 2020 nog in uw geheugen gegrift? Reserveer dan snel uw dance tickets voor Impaqt 2020 en kom in de party mood! Bent u een fan van hardstyle? Impaqt is het dance event voor u!

Tickets Impaqt 2020

Wat Impaqt anders maakt dan alle andere feesten is de geweldige aankleding. Q-Dance trekt altijd alles uit de kast om een onvergetelijke ervaring neer te zetten. Bereid u dan ook voor op een totaal ervaring met de beste dj’s, visuals, shows en een super sfeer! Bestel snel de laatste Impaqt tickets en beleef het feest van uw leven! Vooral de liefhebbers van french tek, hardcore, hardhouse, hardstyle, house, jump kunnen niet om Impaqt in Airport Weeze heen. De sfeer is goed en de dj’s zijn op hun best. Meng u in het feestgedruis en reserveer uw Impaqt kaarten nu het nog kan! De Impaqt kaartjes liggen niet voor het oprapen. Bent u er ook bij in Arnhem? Impaqt 2020 belooft weer een spetterend feest te worden. Zet de datum van Impaqt 2020 in uw agenda en ga helemaal los met onze Impaqt kaarten!!

Impaqt Festival kaarten

Impaqt is een evenement dat in korte tijd een enorme reputatie heeft opgebouwd in dance lievend Nederland. Dit evenement wordt ieder jaar gehouden tijdens een weekend in de maand november. Het begon in 2000, toen het onderdak kreeg bij de USC De Boelelaan, Amsterdam. Sindsdien is Impaqt Nederland in een aantal van de grootste en populairste zalen in het land gehouden. Onder de prominenste dj’s die hebben gedraaid op Impaqt Dance bevinden zich Lady Dana, DJ Luna, Marco V, DJ Zany, The Prophet, Mauro Picotto en Technoboy. Impaqt kaarten kunt u nu binnen enkele muisklikken bestellen op 4Alltickets. Wees er echter wel op tijd bij, want de voorgaande edities van Impaqt waren binnen een mum van tijd uitverkocht! Snakt u naar de Impaqt livesets? Tickets voor dit indoor spektakel kunt u hier meteen reserveren!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)