Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode

22-08-2020 - 13:00 - 23:00
De Ven
Velsen-Zuid, Nederland
Datum evenement:
22-08-2020
Beschikbaarheid:
Op voorraad (20)

Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode Kaarten

Techno Heads opgelet! Het is weer zover. Het belangrijkste techno festival, Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode , komt er weer aan! Het is niet voor niets dat Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode eerder bekroond werd als beste festival van het jaar. Een altijd ijzersterke line-up, een geweldige sfeer en de hardste beats, dat is Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode in een notendop! Reserveer hier uw kaarten voor Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode 2020 in Velsen-Zuid binnen enkele muisklikken! De 2020 line-up van Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode laat weer niets te wensen over. Met de Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode tickets van 4Alltickets zult u zeker weer de beste DJ's van dit moment live aan het werk zien! Niet minder dan 66 wel heel erg goede gasten zullen deze editie hun draaikunsten vertonen op Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode 2020! Kaartjes voor dit dancefestival met een hoofdletter F kunt u nu direct online bestellen! Aarzel niet te lang, want de naam Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode galmt nog altijd na, na de geweldige 2020 editie!

Tickets Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode 2020

Een ticket voor dit toegejuichte dance en techno festival is een pré voor alle party-verslaafden. Bemachtig uw Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode tickets nu op 4Alltickets en beleef het heetste feest van het seizoen! Wie de techno scene een warm hart toedraagt kan dit niet voorbij laten gaan! Dit is het meest vermaarde techno feest ter wereld, mis Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode 2020 niet! Het Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode festival is uniek. Technoheads van over de hele wereld reizen af naar Rotterdam voor het dance feest van het jaar! Meer dan 66 grote namen in elk genre van electro, house, minimal, schranz, techhouse tot techno, iedereen komt aan zijn of haar trekken! Op Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode kunt u niet gokken! Het festival is altijd strak maanden van tevoren uitverkocht. Vis niet achter het net en reserveer uw Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode 2020 kaartje nu online!

Awakenings kaarten

De Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode 2020 Line-Up is weer solide als vanouds! Met 4 tenten en 2 openlucht podia worden er ruim 20.000 bezoekers verwacht. Wees er dan ook razendsnel bij als u van plan bent erbij te zijn! Er zijn té veel artiesten om op te noemen en het programma van Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode 2020 is ook weer om van te watertanden. Als echte dance liefhebber mag u deze dance party niet missen! Ga naar het feest van uw leven en vier de zomer, op Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode 2020! Kaarten reserveert u als eerste op 4Alltickets! Vermijd de rijen, het gedrang en de hysterie, bestel uw Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode kaartjes gewoon online! Loop straks met uw Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode time-table van area naar area om de vetste dj’s aan het werk te zien! Er is dit jaar nog een area toegevoegd aan het toch al bomvolle dance festijn. Leef u uit op het enige echte techno festival, Awakenings - Adam Beyer presents Drumcode 2020!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)