Dediqated | 20 years of Q-dance

08-02-2020
Gelredome
Arnhem, Nederland
Datum evenement:
08-02-2020
Beschikbaarheid:
Op voorraad (10)
Premium ticket includes: early access to the Galaxy Lounge, best view from the Premium deck, premium gadget, welcome drink & finger food upon arrival at the GelreDome, seperate Premium entrance, free locker at the Galaxy Lounge

Dediqated Kaarten

Dediqated 2020 komt er weer aan! Deze geweldige productie is in handen van Q-Dance en zal het dak van de Gelredome er weer af blazen. Een feestje bouwen kun u zeker overlaten aan de mensen van Q-Dance. Dediqated is het enige indoor festival waar hardstyle in de breedste zin van het woord aan bod komt. Bestel nu de officiële Dediqated kaarten en u bent erbij! Staat het anthem van Dediqated 2020 nog in uw geheugen gegrift? Reserveer dan snel uw dance tickets voor Dediqated 2020 en kom in de party mood! Bent u een fan van hardstyle? Dediqated is het dance event voor u!

Dediqated 2020 Gelredome

Wat Dediqated anders maakt dan alle andere feesten is de geweldige aankleding. Q-Dance trekt altijd alles uit de kast om een onvergetelijke ervaring neer te zetten. Bereid u dan ook voor op een totaal ervaring met de beste dj’s, visuals, shows en een super sfeer! Bestel snel de laatste Dediqated tickets en beleef het feest van uw leven! Vooral de liefhebbers van french tek, hardcore, hardhouse, hardstyle, house, jump kunnen niet om Dediqated in Gelredome heen. De sfeer is goed en de dj’s zijn op hun best. Meng u in het feestgedruis en reserveer uw Dediqated kaarten nu het nog kan! De Dediqated kaartjes liggen niet voor het oprapen. Bent u er ook bij in Arnhem? Dediqated 2020 belooft weer een spetterend feest te worden. Zet de datum van Dediqated 2020 in uw agenda en ga helemaal los met onze Dediqated kaarten!!

Dediqated Q-Dance Tickets

Dediqated is een evenement dat in korte tijd een enorme reputatie heeft opgebouwd in dance lievend Nederland. Dit evenement wordt ieder jaar gehouden tijdens een weekend in de maand november. Het begon in 2000, toen het onderdak kreeg bij de USC De Boelelaan, Amsterdam. Sindsdien is Dediqated Nederland in een aantal van de grootste en populairste zalen in het land gehouden. Onder de prominenste dj’s die hebben gedraaid op Dediqated Dance bevinden zich Lady Dana, DJ Luna, Marco V, DJ Zany, The Prophet, Mauro Picotto en Technoboy. Dediqated kaarten kunt u nu binnen enkele muisklikken bestellen op 4Alltickets. Wees er echter wel op tijd bij, want de voorgaande edities van Dediqated waren binnen een mum van tijd uitverkocht! Snakt u naar de Dediqated livesets? Tickets voor dit indoor spektakel kunt u hier meteen reserveren!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)