Celine Dion - Courage World Tour

13-06-2020
Ziggo Dome
Amsterdam, Nederland
Datum evenement:
13-06-2020
Beschikbaarheid:
Op voorraad (6)

Celine Dion Kaarten

Celine Dion, één van ’s werelds bekendste popdiva’s, muziekcomponistes, albumproducers en solo artieste, en momenteel op tournee. Let op! Celine Dion fans ga vandaag nog online naar 4Alltickets.nl om uw Celine Dion kaarten te bestellen! Tickets voor de shows van deze legende verdwijnen als sneeuw voor de zon. Boek vanuit je luie stoel om Celine Dion kaarten en verras vrienden en familie met een spectaculair concert. De kaartjes zijn veelgevraagd dus dit is je kans om deze mega ster live in concert te zien. Niet voor niets veranderde de definitie van popmuziek door haar populariteit. Geniet en luister hoe ze populaire hits als ‘My Heart Will Go On´ uit de met een Oscar bekroonde mega film ´Titanic´ en ´That´s The Way It Is´ ten gehore brengt. Tijdens het Celine Dion concert staat muziek op het programma afkomstig van haar Engelse en Franse albums zoals het in 1997 uitgebrachte ´Let´s Talk About Love´ en de hit uit 2002 ´A New Day Has Come´ en haar laatste album uit 2007 ´Taking Changes en ´D´elles´. Reserveer uw Celine Dion tickets zo snel mogelijk.

Celine Dion Concerten

Het Celine Dion concert komt ook bij u in de buurt! Als u dus een Celine Dion fan in hart en nieren bent, koop dan nu nog uw tickets. Swing mee met deze bekende soloartieste en album producer die het gezicht van de popmuziek in haar tijd eigenhandig heeft veranderd! Tijdens het Celine Dion concert staat muziek op het programma afkomstig van haar Engelse en Franse albums zoals het in 1997 uitgebrachte ´Let´s Talk About Love´ en de hit uit 2002 ´A New Day Has Come´ en haar laatste album uit 2007 ´Taking Changes en ´D´elles´. Tijdens dit langverwachte concert kunt u niet alleen de schitterende muziek van deze albums en maar ook van verscheidene andere hit singles verwachten. Bestel uw Celine Dion kaarten vandaag nog en geniet van de hits van Celine Dion! Bezoek onze website 4Alltickets.nl en boek vandaag nog uw Celine Dion kaartje!

Celine Dion Ziggo Dome

Celine Dion is een bekende Canadese pop diva van zeer bescheiden komaf. Ze was de jongste uit een gelukkig en muzikaal gezin van 14 kinderen dat het financieel gezien niet altijd even gemakkelijk had. Celine Dion wilde altijd al zangeres worden en maakte haar droom waar met haar debuut album ´Unison´dat in 1990 in het Engels werd uitgebracht. De single ´Where Does My Heart Beat Now´ stond nummer 4 in de US Billboard 100. Ze heeft sindsdien een lange reeks albums en singles geproduceerd. Ze heeft in haar carrière veel successen behaald en is meervoudig Grammy Award winnares als beste popzangeres van het jaar. Ze hoeft niet langer achterom te kijken. De Celine Dion tour komt ook bij jou in de buurt, pak je kans en wees erbij. Bestel snel bij de 4Alltickets, en geniet van een heerlijke avond gevuld met mooie nummers.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)