Blof

15-12-2018
Ahoy
Rotterdam, Nederland
Datum evenement:
15-12-2018
Beschikbaarheid:
Op voorraad (4)

Blof Tickets

De Zeeuwse all-stars van Bløf zijn weer op tour door het land. Bestel uw Bløf kaarten en u bent erbij. Deze troubadours zijn geliefd van Zeeland tot aan Friesland! De laatste release van Bløf genaamd Zoutelande leverde wederom een nummer 1 hit op. Hoor de talloze hit singles zoals Harder Dan Ik Hebben Kan, Aan de Kust, Dansen aan Zee en Alles is Liefde. Bløf is een absolute publiekslieveling, dus reserveer snel uw Bløf kaartjes, als u bij het volgende Bløf concert wilt zijn! Blok kaarten voor Ahoy kunt u nu eenvoudig reserveren bij 4Alltickets! De aankomende Bløf concerten staan alweer in de agenda. Bløf tickets voor ieder concert vindt u hier!

Bløf 2018

Wat de band Bløf zo goed maakt zijn de heerlijke meezingers met eerlijke teksten. Na meer dan 25 jaar op de planken hebben de mannen een enorm repertoire aan nummers. Met meer dan 15 albums achter hun naam is een Bløf concert de beste manier om alle hits live te horen! Bestel dan ook snel uw Bløf kaarten voor een van de aankomende concerten van hun nieuwe tour! Bløf is Neerlands trots op muzikaal gebied! Ook al is Bløf een op en top Nederlandse band, de titels van hun nummers suggereren een internationaal perspectief. Denk aan nummers als Liefs uit Londen, Barcelona en Holiday in Spain! Bløf weet als geen ander mensen te raken met hun poëzie in liedvorm. Bestel hier uw kaartjes voor deze Watermakers zonder waterlanders, en zie deze troubadours van dichtbij!

Bløf Concert Ahoy

Bløf = Zeeland! In 1992 werd de band Bløf opgericht door Peter Slager in de Nederlandse provincie Zeeland. In het najaar van 1994 nam Bløf haar eerste album Naakt Onder De Hemel op. Het nummer Aan De Kust wordt beschouwd als het nieuwe volkslied van de provincie Zeeland. Bløf kreeg een Award als Best New Talent toegekend voor het album. De Bløf tour die volgde bracht de mannen ongekend succes. Naast diep gevoelige teksten maakt Bløf gebruik van sounds van over de hele wereld. De drummer Chris Götte, die in 1997 toetrad, overleed tijdens een motorongeluk op 17 maart 2001. Dit verlies kwam hard aan. Gelukkig wisten de mannen zich te herpakken en uitte al hun verdriet en frustratie zich in nieuwe nummers. Hoor alle hits en de nieuwe nummers van April! Bløf kaartjes zijn nu verkrijgbaar!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)