Andre Hazes - De Amsterdamse Zomer 2021

04-07-2022 - 20:00 uur
Olympisch Stadion
Amsterdam, Nederland
Datum evenement:
04-07-2022 - 20:00 uur
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Maak hier uw keuze:

  • € 119 - Regular ticket

€89,00 €119,00

Incl. btw
In deze unieke setting, met maximaal 250 personen, je favoriete artiest van dichtbij bewonderen. Reserveer je eigen tafeltje (2 of 4 personen) en geniet onder het genot van een hapje en een drankje van een onvergetelijke ervaring.

Andre Hazes kaarten

Sinds hij in de jaren ’50 zijn muzikale carrière begon, bevindt André Hazes zich onder de meest geliefde Nederlandse performers. André Hazes staat bekend om zijn unieke geluid en talent voor entertainment, met het geven van shows vol van geweldige muziek en buitengewone optredens. Als u een van die duizenden fans bent die graag een tribuut André Hazes concert zou willen zien, dan is 4Alltickets.nl de beste optie voor u. 4Alltickets.nl biedt de recente schema’s, dus wees een van de eersten met het kopen van André Hazes tickets voor de komende tribuutshows. Andre Hazes kaarten voor Ahoy kunt u nu eenvoudig reserveren bij 4Alltickets! Of u nu wel of niet de beste kaarten voor een concert wilt hebben, 4Alltickets maakt het u een stuk gemakkelijker. U hoeft alleen maar een keuze te maken uit de beschikbare André Hazes kaarten, een bestelling te plaatsen en achterover in uw stoel te leunen. Voordat u het weet, ligt uw bestelling al op uw deurmat te wachten.

André Hazes Concerten 

Het kopen van tickets voor de volgende tribuut André Hazes concerten probeert u vast al een tijdje. Als een van de meest prominente entertainers van Nederland, was André Hazes door heel Europa een favoriet van veel concertfanaten. André Hazes fans doen er inmiddels alles voor hun kaarten te bemachtigen voor de volgende tribuutshows. Gelukkig heeft u 4Alltickets ontdekt, om de kans te krijgen de volgende tribuut André Hazes concerten te zien. Plaats simpelweg een bestelling voor uw geliefde André Hazes kaarten en 4Alltickets zal de rest voor u afhandelen. Met 4Alltickets.nl kunt u gewoon achterover leunen en zich ontspannen, want uw André Hazes kaartjes komen naar u toe. Op deze manier zal u voor de show vol van energie zijn, waar u nog één keer tijdens de concerten van zijn beste nummers kunt genieten.

Biografie André Hazes

André Hazes (1951–2004) was een zeer geliefd singer- songwriter van het Nederlandse levenslied. Op achtjarige leeftijd werd hij ontdekt op de beroemde Albert Cuyp dagmarkt door Johnny Kraaykamp, een Nederlandse TV persoonljkheid. In 1976 schreef hij "Eenzame Kerst" dat zijn eerste hitsingel werd. Al snel kwamen er meer hits en er volgden live André Hazes tour albums. De 1999 documentaire over André Hazes, met de titel "Zij Gelooft In Mij"– een vertaling van Kenny Rogers’s nummer – bezorgde hem een grote groep aanhangers. In 2004 was zo’n 48,000 man aanwezig bij een herdenkingsdienst in de Arena; meer dan 6 miljoen Nederlanders en Belgen hingen aan hun televisie. Misschien de allerlaatste André Hazes tour kwam op zijn eerste gedenkdag, toen zijn as met vuurpijlen omhoog geschoten werd. Diezelfde dag werd zijn standbeeld onthuld op de dagmarkt waar hij ontdekt was. Wilt u nog eens bij hem stilstaan tijdens een tribuutshow? Boek uw tickets dan op 4Alltickets.nl.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
(0)